România se pregăteşte de barajul pentru EURO 2021 cu Islanda. Meciul se joacă mâine, de la ora 21:45

  • Islanda – România se joacă mâine de la ora 21:45
  • La ultimele două întâlniri directe, România a câştigat cu 4-0
  • Mirel Rădoi are o victorie şi un egal ca selecţioner al României
423 afișări
Imaginea articolului România se pregăteşte de barajul pentru EURO 2021 cu Islanda. Meciul se joacă mâine, de la ora 21:45

România se pregăteşte de barajul pentru EURO 2021 cu Islanda. Tricolorii lui Rădoi joacă la Reykjavik primul meci din barajul de calificare la turneul final al Campionatului European de anul viitor.

Una dintre vedetele lui Rădoi vine după ce şi-a petrecut mai mult timp în aer decât pe pământ. Alex Mitriţă a jucat duminică la Miami pentru New York City FC, la 03:00 dimineaţa, ora României, iar de atunci a zburat de la Miami la New York, apoi la Paris, apoi la Bucureşti şi într-un final cu naţionala României la Reykjavik. Mitriţă spune, însă că e pregătit de meci.

Dacă va trece de Islanda, România va juca meciul decisiv pentru calificarea la EURO cu Ungaria sau Bulgaria.

„Vă daţi seama că oboseala încă este, sunt zboruri foarte lungi, dar m-am obişnuit cu aceste zboruri şi cu siguranţă mâine voi fi bine”, spune Mitriţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici