România - Serbia 0-0, în Liga Naţiunilor/ Munteanu: Jocul nostru a fost foarte, foarte modest/ Marica: Remarcabilă dăruirea şi ambiţia

Naţionala României a înregistrat o nouă remiză cu selecţionata Serbiei. După 2-2 în partida tur, pe Arena Naţională, meciul s-a încheiat 0-0.

2227 afișări
Imaginea articolului România - Serbia 0-0, în Liga Naţiunilor/ Munteanu: Jocul nostru a fost foarte, foarte modest/ Marica: Remarcabilă dăruirea şi ambiţia

Foto: Mediafax Foto/Alexandru Dobre

Sub privirile a 48,513 spectatori, tricolorii lui Contra nu au reuşit să marcheze niciun gol, ba chiar au rămas în 10 la finalul primei reprize.

Tamaş l-a faultat în careu pe Tadic, a văzut roşu, iar Serbia a primit penalty de la centralul Kevin Blom. Acelaşi Tadic nu a reuşit să profite de lovitura de la punctul cu var, iar poarta lui Tătăruşanu a rămas intactă.

În repriza a doua, ocaziile au curs de partea românilor şi sârbilor, însă meciul s-a încheiat 0-0.

Dorinel Munteanu: Jocul nostru a fost foarte, foarte modest

Prezent pe stadionul Arena Naţională, la meciul România - Serbia, alături de ceilalţi 48.512 spectatori, Dorinel Munteanu a declarat că nu a fost încântat nici de prestaţia tricolorilor lui Contra, dar nici de atmosfera făcută de suporteri.

"Este foarte greu să comentăm jocul pentru că nu avem ce să spunem pentru că azi (n.red. - duminică, 14 octombrie) am câştigat un punct cu foarte multă şansă, aşa cum am făcut-o şi în Lituania. Din punctul meu de vedere jocul nostru a fost foarte, foarte modest.

Foarte slabi în prima repriză, iar în a doua parte am avut şansă şi un portar într-o formă mare.

Avem şanse să ajungem la Euro, dar jocul e modest", au fost cuvintele lui Dorinel Munteanu la finalul remizei albe, România - Serbia din Liga Naţiunilor.

Deşi a fost un stadion plin, tehnicianul român a declarat că nici atmosfera de pe Naţional Arena nu a fost una frumoasă:

"Atmosfera a fost conform jocului, nu am văzut ca suporterii să încurajeze echipa naţională. Poate nici jocul nu a dat impulsul care trebuie, dar fanii au fost foarte tăcuţi.

Cosmin trebuie să găsească cheia care să o facă pe echipa naţională a României să funcţioneze".

Ciprian Marica: Remarcabilă dăruirea, ambiţia şi determinarea până la final

Fostul jucător al echipei naţionale a României, Ciprian Marica, a avut cuvinte de laudă la adresa tricolorilor lui Contra, care au reuşit să nu primească gol, jucând în 10 oameni, timp de o repriză.

"Este remarcabilă dăruirea şi ambiţia şi determinarea până la final. Este foarte greu să joci în 10 oameni. Au avut de muncit, au avut de furcă, este un rezultat care ar trebuie să ne mulţumească.

A trebuit să alergăm foarte mult, mai mult fără minge, ne-am apărat şi am băgat autobaza în poartă. Băieţii s-au descurcat cu bine şi păstrăm şanse reale de calificare. Suntem pe locul al doilea şi am reuşit un punct într-o situaţie grea", a spus Ciprian Marica, la finalul meciului, la PRO TV.

Gabriel Tamaş a primit roşu la finalul primei reprize, după ce l-a faultat pe Tadic. "Eliminare nejustificată, nu a fost corectă. A fost o imprudenţă (n.red.- din partea lui Tamaş), iar nu un atac brutal. Putea fi sancţionat cu un cartonaş galben", a mai spus Marica.

Până la meciul dintre Muntenegru şi Lituania (duminică, 14 octombrie, 21:45), România ocupă al doilea loc în grupa 4 din Liga C din Liga Naţiunilor cu 6 puncte. Serbia este pe primul loc cu 8 puncte, iar Muntenegru pe locul 3 cu 4 puncte şi Lituania pe ultimul loc cu zero puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici