România-Serbia, scor 23-29, într-un meci amical de handbal masculin jucat în Ungaria

Naţionala de handbal masculin a României a fost învinsă vineri seara, în Ungaria, de reprezentativa Serbiei, scor 29-23 (11-12), în meci amical.

150 afișări
Imaginea articolului România-Serbia, scor 23-29, într-un meci amical de handbal masculin jucat în Ungaria

România-Serbia, scor 23-29, într-un meci amical de handbal masculin jucat în Ungaria (Imagine: Gabriel Petrescu - Arhiva MediafaxFoto)

Necalificaţi la CM din 2013, care debutează în luna ianuarie, tricolorii au fost invitaţi la un „triunghiular”, în Ungaria, la care participă naţionala ţării gazdă şi cea a Serbiei.

Vineri seara, echipa antrenată de Eliodor Voica a fost învinsă de vicecampioana europeană, cu 29-23, după un meci bun în prima parte, pe care România a încheiat-o în avantaj, 12-11.

Marcatorii sârbi au fost Nikcevici 7 goluri, Nenadici 5, Radivojevici 4, Toksici 3, Zelenovici 3, Prodanovici 2, Marsenici 2, Ilici 2, Mitrovici 1, în timp ce pentru România au înscris Florea 4 goluri, Dospinescu 3, Ramba 3, Novanc 3, Grasu 2, Cîmpan 2, Rotaru 1, Ghiţă 1, Sadoveac 1, Talas 1, Şimicu 1, Fenici 1.

România va juca sâmbătă a doua partidă amicală, cu Ungaria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici