România şi-a asigurat încă două medalii de bronz la CE de box feminin de la Bucureşti

Delegaţia României şi-a asigurat încă două medalii de bronz la Campionatele Europene de box feminin ce sunt organizate la Sala Polivalentă din Bucureşti, după ce Steluţa Duţă (48 de kilograme) şi Simona Sitar (64 de kilograme) au acces în penultimul act al competiţiei.

46 afișări
Imaginea articolului România şi-a asigurat încă două medalii de bronz la CE de box feminin de la Bucureşti

România şi-a asigurat încă două medalii de bronz la CE de box feminin de la Bucureşti (Imagine: Shutterstock)

Zilele trecute, Cristiana Stancu (69 de kilograme), Marinela Radu (81 de kilograme) şi Luminiţa Turcin (+81 de kilograme) au acces şi ele în semifinalele competiţiei.

"Nu mă mai opreşte nimeni până la aur. Rusoaica era cel mai dificil adversar al meu. Vreau să mulţumesc tuturor celor care au făcut posibil ca acest campionat să se desfăşoare în România. Am avut ocazia să-mi iau revanşa în faţa rusoaicei, care mă învinsese de două ori până acum", a declarat Steluţa Duţă, la finalul partidei cu Svetlana Gnevanova.

În semifinale, Duţă (32 de ani) o va întâlni pe germanca Ane Marie Stark.

La categoria 64 de kilograme, Simona Sitar (27 de ani) a învins-o la puncte pe Lidija Marjanovici (Serbia).

Cea de-a treia reprezentantă a României de miercuri, Ioana Mera (60 de kilograme), a fost învinsă de campioana olimpică, mondială şi europeană Katie Taylor (Irlanda). Irlandeza s-a impus prin KO tehnic în repriza a patra.

Semifinalele se vor desfăşura vineri, începând cu ora 14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici