România şi-a păstrat titlul de vicecampioană europeană la tenis de masă feminin

Echipa naţională feminină de tenis de masă a obţinut medaliile de argint în proba pe echipe de la Campionatul European de la Malmo, Suedia. Româncele au fost învinse în finală de echipa Germaniei, cu 3-0.

494 afișări
Imaginea articolului România şi-a păstrat titlul de vicecampioană europeană la tenis de masă feminin

În prima partidă a confruntării de duminică, Elizabeta Samara a cedat cu 0-3 (6-11, 8-11, 8-11), în faţa jucătoarei germane de origine chineză, Xiaona Shan.

Bernatette Szocs a reuşit apoi să câştige un prim set, în faţa altei germane de origine chineză, Ying Han, dar le-a pierdut apoi pe următoarele, Germania ducând scorul la 2-0la general. Scorul final al celei de a doua confruntări a fost 1-3 (14-16, 8-11, 8-11, 10-12).

Cel mai aproape de câştigarea unui meci în confruntarea Germania – România a fost tânăra Andreea Dragoman, care a avut chiar două mingi de meci în partida cu Nina Mittelham, în setul decisiv, pe care l-a cedat totuşi cu 10-12, scorul final al confruntării fiind 2-3 (11-5, 9-11, 11-8, 6-11, 10-12).

România devine astfel vicecampioană europeană, după ce în urmă cu 2 ani afost învinsă tot de Germania în finala ce a avut loc la Cluj Napoca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici