România – Spania, din preliminariile Euro 2020, se va disputa cu stadionul plin

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că partida dintre România şi Spania, din preliminariile pentru Euro 2020, se va juca cu tribunele pline, toate biletele la eveniment fiind epuizate.

234 afișări
Imaginea articolului România – Spania, din preliminariile Euro 2020, se va disputa cu stadionul plin

România – Spania, din preliminariile Euro 2020, se va disputa cu stadionul plin

Partida va avea loc joi, 5 septembrie, începând cu 21:45, ora stabilită de UEFA.

”Federaţia Română de Fotbal le mulţumeşte tuturor fanilor care vor susţine echipa naţională pe stadion şi nu numai la jocul cu Spania, dar şi la următoarele dueluri din drumul spre Campionatul European, turneu final la care Bucureştiul va găzdui patru partide”, scrie în comunicatul oferit de Federaţia Română de Fotbal.

Partida dintre România şi Spania va fi urmărită de 50000 de spectatori, aceasta fiind limita superioară permisă pentru un astfel de eveniment.

Pentru meciul dintre România şi Malta, din preliminariile EURO 2020, care va avea loc, duminică, 8 septembrie, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti, biletele sunt încă disponibile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici