România - Turcia, scor 0-0, în Turul de Elită al Campionatului European under 17

Echipa naţională Under 17 a României a terminat la egalitate, sâmbătă, scor 0-0, partida cu formaţia similară a Turciei, în grupa a şasea a Turului de Elită al Campionatului European, ultima etapă de calificare la turneul final, informează frf.ro.

7 afișări

În celălalt meci al grupei, care se dispută în Turcia, naţionala Finlandei a învins formaţia Ţării Galilor.

Elevii antrenaţi de Lucian Burchel vor întâlni, marţi, echipa Ţării Galilor, în ultimul meci din această grupă. Clasamentul în acest moment este următorul: 1. România 4 puncte, 2. Finlanda 3 puncte, 3. Turcia 2 puncte, 4. Ţara Galilor 1 punct.

Câştigătoarele celor şapte grupe ale Turului de Elită se vor califica la turneul final, ce va avea loc în Germania în perioada 6-18 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici