România U19 a învins Germania în Turul de Elită

Naţionala de fotbal U19 a României a învins sâmbătă Germania cu 3-2, în al doilea meci al său din cadrul Turului de Elită, ultima etapă de calificare la turneul final EURO U19, printr-un gol marcat în minutul 90+4.

438 afișări
Imaginea articolului România U19 a învins Germania în Turul de Elită

România U19 a învins Germania în Turul de Elită

România a deschis scorul în minutul 28, prin Patrick Dulcea, care a şutat puternic din marginea careului de 16 metri.

Avantajul României nu a durat decât două minute, Dzenan Pejcinovic marcând după o acţiune ce a surprins nepregătită apărarea tricolorilor. România a intrat în avantaj la pauză graţie reuşitei lui Alexandru Stan, care a primit o pasă peste apărarea Germaniei de la Patrick Dulcea şi l-a învins pe portarul Dennis Seimen.

Germania a egalat din nou în minutul 62, prin acelaşi Pejcinovic. Golul de 3 puncte a venit în minutul 90+4, când Adrian Mazilu a marcat cu o execuţie din afara careului, în vinclul porţii adverse, notează site-ul FRF.

În primele meciurii de la Turul de Elită, România a pierdut în faţa Turciei cu 0-2, iar Croaţia a învins Germania cu 2-1.

Se califică la EURO U19 câştigătoarele celor şapte grupe de la Turul de Elită. Turneul final va fi găzduit de Irlanda de Nord în perioada 15-28 iulie 2024.

Naţionala României a participat la două ediţii de Campionat European U19, în 2011 şi 2022. În 2025, turneul final EURO U19 va fi găzduit de România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
victorie,
tricolori,
u19

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici