România U21, sancţionată de UEFA: "Tricolorii mici" vor juca următorul meci de pe teren propriu cu stadionul parţial închis

Naţionala de tineret U21 a ţării noastre a fost sancţionată de UEFA, după incidentele petrecute în meciul din faza grupelor Euro U21 dintre România şi Croaţia, una dintre sancţiuni stipulând ca fotbaliştii să joace următorul meci de acasă cu stadionul parţial închis.

1232 afișări
Imaginea articolului România U21, sancţionată de UEFA: "Tricolorii mici" vor juca următorul meci de pe teren propriu cu stadionul parţial închis

Naţionala U21 a ţării noastre a fost sancţionată de UEFA"Tricolorii mici" vor juca următorul meci de pe teren propriu cu stadionul parţial închis

Oficialii UEFA au publicat vineri, pe pagina web oficială UEFA, un comunicat în care sunt enumerate toate abterile disciplinare care au avut loc la Euro U21 şi sancţiunile primite de echipele respective.

România a fost sancţionată pentru faptul că, în timpul meciului dintre România şi Croaţia, din data de 18 iunie, suporterii români au aprins torţe, au aruncat cu obiecte şi au afişat un comportament rasist.

Astfel, Comisia de Control, Etică şi Disciplină a decis amendarea Federaţiei Române de Fotbal cu suma de 2.000 de euro pentru aprinderea torţelor şi aruncatul obiectelor de către suporteri.

De asemenea, pentru faptul că aceştia au afişat un comportament rasist, la următorul meci al naţionalei U21 de pe teren propriu, stadionul va fi parţial închis, Federaţia Română de Fotbal trebuind să anunţe UEFA, cu cel puţin 30 de zile înainte, care sectoare vor fi închise, astfel încât numărul locurilor indisponibile să fie de 2.000.

De asemenea, la următoarea partidă a naţionalei U21, FRF va trebui să afişeze un banner cu mesajul #EqualGame.

Printre ţările sancţionate se mai află Ucraina, Letonia, Grecia sau Bulgaria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici