România-Ungaria, scor 32-32, în primul meci la Cupa Pannon

Naţionala de handbal feminin a României a remizat, joi seară, cu reprezentativa Ungariei, în primul meci din cadrul Cupei Pannon, de la Gyor, turneu la care jucătoarele antrenate de Gheorghe Tadici vor mai întâlni campioana mondială Rusia, dar şi Polonia.

2 afișări
Marcatoarele echipei României au fost: Maier -10, Gâlcă - 6, Nechita şi Gogârlă - câte 4, Brădeanu şi Vădineanu - câte 3, Meiroşu şi Beşe - câte 1. De la Ungaria s-a remarcat Balogh, cu 6 goluri, Ferling şi Kovacicz, cu câte 5.

Din lotul României absentează şase jucătoare de bază, care nu au făcut deplasarea la Gyor.

În primul meci al zilei, campioana mondială Rusia a învins fără probleme reprezentativa Poloniei, cu scorul de 34-25. Vineri sunt programate meciurile România-Rusia, reeditarea finalei Campionatului Mondial din 2005, şi Ungaria-Polonia. Sâmbătă, în ultima zi vor avea loc confruntările dintre România şi Polonia, respectiv Ungaria-Rusia. Toate cele patru formaţii sunt calificate la turneul final al CM din Franţa, din luna decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici