România va avea în premieră două echipe în grupele Ligii Campionilor

România va avea în premieră două echipe în grupele Ligii Campionilor, după ce miercuri vicecampioana Steaua a reuşit calificarea în această fază a competiţiei, unde se alătură campioanei CFR Cluj.

48 afișări
Imaginea articolului România va avea în premieră două echipe în grupele Ligii Campionilor

România va avea în premieră două echipe în grupele Ligii Campionilor

Steaua a reuşit calificarea în grupele Ligii Campionilor pentru a treia oară consecutiv, după ce dispus de Galatasaray Istanbul, scor 2-2 în tur şi 1-0, miercuri seară, la Bucureşti. Marius Lăcătuş este al treilea antrenor care duce Steaua în grupele LC, după Cosmin Olăroiu în 2006 şi Gheorghe Hagi în 2007.

CFR Cluj va evolua direct în grupele Ligii Campionilor după ce a reuşit să câştige titlul de campioană a României.

Tragerea la sorţi pentru grupele Ligii Campionilor va avea loc, joi, la ora 19.00, la Monte Carlo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici