România va avea reprezentanţi la triatlon la Jocurile Olimpice Europene

România va avea reprezentanţi în probele feminine şi masculine ale concursului de triatlon din cadrul primei ediţii a Jocurilor Europene de la Baku, ce se va desfăşura în perioada 12-28 aprilie în capitala Azerbaidjanului, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de forul român de profil.

114 afișări
Imaginea articolului România va avea reprezentanţi la triatlon la Jocurile Olimpice Europene

România va avea reprezentanţi la triatlon la Jocurile Olimpice Europene (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Competiţiile de triatlon se vor desfăşura în primele zile ale evenimentului sportiv, la 13 şi 14 iunie.

La feminin, România va fi reprezentată de Antoanela Manac, în vârstă de 19 ani, iar la masculin de Alexandru Diaconu, 27 de ani. Ambii sportivi sunt legitimaţi la CS Atena Constanţa.

Antoanela Manac este vicecampioană balcanică în 2013, în timp ce Diaconu a urcat pe podium la diferite competiţii interne şi internaţionale.

Peste 6.000 de sportivi vor concura la Baku la 19 sporturi diferite, în prima ediţie a Jocurilor Europene, organizată de Asociaţia Comitetelor Olimpice Europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici