România va juca turneul preolimpic cu Angola, Japonia şi Croaţia

Reprezentativa feminină de handbal a României va găzdui un turneu preolimpic în luna martie 2008, unde va juca în compania Angolei, Japoniei şi Croaţiei, conform repartizării făcută de Federaţia Internaţională de Handbal (IHF), duminică, la Paris.

1 afișare
Imaginea articolului România va juca turneul preolimpic cu Angola, Japonia şi Croaţia

România va juca turneul preolimpic cu Angola, Japonia şi Croaţia

România va organiza un turneu preolimpic deoarece a ocupat locul 4 la CM din Franţa.

Germania, ocupanta poziţiei a treia, va găzdui un alt turneu preolimpic, unde va întâlni Ungaria, Suedia şi Cuba.

În al treilea turneu, găzduit de Franţa, locul cinci la CM, vor mai juca Coreea de Sud, vicecampioana Africii (desemnată după Cupa Africii pe Naţiuni, în ianuarie 2008, în Angola) şi Qatar.

Ocupantele primelor două locuri la fiecare turneu se califică la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Această repartizare ar putea fi modificată în cazul în care Angola, gazda CAN-2008, câştigă competiţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici