România va organiza Campionatul European "under 19" din 2011

Directorul general al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Ionuţ Lupescu, a declarat că România a obţinut dreptul de a organiza Campionatul European "under 19" din 2011, pe noul stadion "Naţional" din Bucureşti, informează site-ul sport.ro.

151 afișări
Imaginea articolului România va organiza Campionatul European "under 19" din 2011

România va organiza Campionatul European "under 19" din 2011 (Imagine arhivă - 2007: Mediafax Foto/AFP)

"Vom organiza, în 2011, Campionatul European under 19. Stadionul va fi gata în 2010. Am adus încă o competiţie aici şi eu cred că este foarte bine, pentru că înseamnă că cei de afară ne apreciază pentru munca pe care o facem", a declarat, marţi, oficialul FRF pentru sport.ro.

Este a doua competiţie fotbalistică atribuită României după ce Comitetul Executiv al UEFA a hotărât, la 29 ianuarie, la Nyon, să acorde oraşului Bucureşti şi noului său stadion "Naţional" dreptul de a organiza finala UEFA Europa League, ediţia 2011-2012.

România a găzduit un ultim turneu internaţional important în 1998, atunci când s-a organizat, la Bucureşti, turneul final al Campionatului European de tineret.

Citeşte şi

Finala UEFA Europa League 2012, găzduită de Bucureşti

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici