România va organiza împreună cu Ungaria Campionatul European feminin de baschet din 2015

România şi Ungaria vor organiza Campionatul European de baschet feminin din 2015, potrivit anunţului de vineri al FR Baschet.

251 afișări
Imaginea articolului România va organiza împreună cu Ungaria Campionatul European feminin de baschet din 2015

România va organiza împreună cu Ungaria Campionatul European feminin de baschet din 2015

Decizia a fost luată vineri, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FIBA Europe, din Slovenia, la care a fost prezentă şi preşedintele FR Baschet, Carmen Tocală.

CE din 2015 se va derula cu patru grupe, meciurile din cele două grupe arondate României urmând să se joace în sălile din Cluj şi Oradea, iar finala competiţiei în ţara vecină.

Este pentru prima dată când FIBA Europe acordă dreptul de organizare al unui Campionat European către două naţiuni, la fel cum participarea a 20 de echipe va fi tot în premieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici