România vrea să organizeze Campionatul European U21 de fotbal, din 2023

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat într-o conferinţă de presă susţinută alături de Martin Kallen, CEO al UEFA Events, că îşi doreşte ca România să candideze pentru găzduirea Campionatului European de tineret U21 din 2023.

200 afișări
Imaginea articolului România vrea să organizeze Campionatul European U21 de fotbal, din 2023

România vrea să organizeze Campionatul European U21 de fotbal, din 2023

Răzvan Burleanu spune că îşi doreşte ca România să găzduiască mai multe evenimente sportive, iar următoarea ţintă este Euro U21 care se va disputa în 2023. ”Pentru noi, EURO 2020 este doar începutul, pentru că ne dorim să găzduim pe viitor cât mai multe evenimente sportive. Am reuşit să fim convingători în relaţia cu UEFA pentru a primi organizarea Campionatului European Under 19 din 2021… dar ne dorim şi alte evenimente majore.

De aceea, luând în considerare parcursul din ultimul timp al naţionalei de tineret a României, ne dorim ca în 2023 să găzduim Campionatul European Under-21.” , a spus Răzvan Burleanu. România a mai organizat în anul 1998 Europeanul de tineret U21. Meciurile din cadrul turneului s-au disputat pe stadioanele Steaua, Naţional-Lia Manoliu respectiv Cotroceni din Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici