Româniaa învins Andorra în preliminariile CE de tineret

Echipa naţională de tineret a României a câştigat, sâmbătă, la Arad, scor 2-0 (0-0), în faţa Andorrei, într-o partidă contând pentru preliminariile Campionatului European de tineret.

12 afișări
Imaginea articolului Româniaa învins Andorra în preliminariile CE de tineret

Antrenorul naţionalei de tineret, Emil Săndoi (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile victoriei echipei antrenate de Emil Săndoi au fost marcate de Gângioveanu '63 şi Liviu Ganea '72.

Tehnicianul Emil Săndoi a folosit în meciul de sâmbătă următorii jucători: 1. Silviu Lung Jr. - 2. Măţel, 4. I. Silviu (8. Bicfalvi '46), 13. C. Păun, 5. Găman - 6. A. Ionescu (16. Dobroiu ' 68), 7. M. Costea, 10 . G. Torje, 11. Gângioveanu - 9. L Ganea, 15. Rusescu (15. Doman '58).

Din prima grupă a preliminariilor pentru CE de tineret, alături de naţionalele României şi Andorrei, mai fac parte selecţionatele Rusiei, Moldovei, Letoniei şi Insulelor Feroe.

Elevii lui Emil Săndoi vor susţine, la 31 martie, un meci amical, în deplasare, în compania naţionalei olimpice a Serbiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici