Romario anunţă că se retrage din activitate (presă)

Fostul atacant al Braziliei, Romario, în vârstă de 42 de ani, a anunţat că se retrage, duminică, zi în care se încheie contractul de antrenor-jucător cu Vasco da Gama, urmând ca de a doua zi să plece în vacanţă în Caraibe.

12 afișări
Imaginea articolului Romario anunţă că se retrage din activitate (presă)

Romario anunţă că se retrage din activitate (presă)

Într-un interviu acordat cotidianului O Dia, publicat, vineri, Romario afirmă : "Nu mai joc. Nu mai am condiţii. S-a terminat pentru mine".

Campion mondial în 1994, cu Brazilia, Romario a explicat că începând din 30 martie va fi "în şomaj" şi că îşi "va căuta de lucru", însă înainte îşi va lua o vacanţă.

La începutul lunii februarie, Romario, poreclit "baixinho" (micuţul) a părăsit funcţia de antrenor la Vasco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici