Romario, numit antrenor interimar la Vasco da Gama

Atacantul brazilian Romario a fost numit antrenor interimar al echipei Vasco da Gama, după demiterea tehnicianului Celso Roth, informează cotidianul Gazzetta dello Sport.

1 afișare
Imaginea articolului Romario, numit antrenor interimar la Vasco da Gama

Romario, numit antrenor interimar la Vasco da Gama

Romario, în vârstă de 41 de ani, este indisponibil de patru luni, din cauza unei accidentări, dar recent şi-a reluat antrenamentele.

Romario va sta pe banca tehnică chiar de miercuri, când Vasco da Gama va întâlni formaţia America Mexico, în partida retur din sferturile de finală ale Copa Sudamericana, echivalentul Cupei UEFA în America de Sud. În tur, Vasco da Gama a pierdut cu scorul de 0-2.

Celso Roth este al doilea antrenor demis de conducerea clubului Vasco da Gama în acest an, după Renato Portaluppi, în luna aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici