Romario revine pe teren la echipa America din Rio de Janeiro

Fostul internaţional brazilian Romario de Souza Farias, în vârstă de 43 de ani, şi-a anunţat revenirea în fotbalul profesionist, el urmând să evolueze la echipa America Rio de Janeiro, din a doua ligă din Brazilia, informează cotidianul Marca.

19 afișări
Imaginea articolului Romario revine pe teren la echipa America din Rio de Janeiro

Romario revine pe teren la echipa America din Rio de Janeiro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Romario revine pe teren la echipa America din Rio de Janeiro

Romario va debuta la America în luna septembrie. El făcea parte deja din staff-ul administrativ al clubului brazilian.

Prin semnarea contractului de jucător cu America, Romario a îndeplinit dorinţa tatălui său decedat, Evair, care şi-a dorit mereu ca fiul său să joace pentru această echipă.

"Voi juca în unul-două meciuri oficiale, pentru a împlini visul tatălui meu", a declarat fotbalistul.

Romario îşi anunţase retragerea din activitate în aprilie 2008.

Fostul internaţional a făcut parte din naţionala Braziliei, campioană mondial în 1994.

El a evoluat timp de 18 ani pentru reprezentativa cariocas, unde a acumulat 85 de selecţii şi a marcat 71 de goluri.

De-a lungul carierei, a jucat la echipele Vasco da Gama, PSV Eindhoven, FC Barcelona, Flamengo, FC Valencia, Fluminense, Al-Sadd, FC Miami şi Adelaide United.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici