Ronaldinho ar putea câştiga la Chelsea 45.000 de euro pe zi - presă

Cotidianul catalan Sport scrie, vineri, că gruparea Chelsea vrea cu orice preţ să îl transfere pe brazilianul Ronaldinho de la FC Barcelona şi îi oferă un contract ce prevede câştiguri de 45.000 de euro pe zi.

4 afișări
Imaginea articolului Ronaldinho ar putea câştiga la Chelsea 45.000 de euro pe zi - presă

Ronaldinho ar putea câştiga la Chelsea 45.000 de euro pe zi - presă

"Deşi versiunea oficială a clubului FC Barcelona este că Ronaldinho nu este vânzare, brazilianul nu scapă de pretendenţi - Chelsea în special şi AC Milan fiind cluburile pe care jucătorul este dispus să le asculte. Situaţia sa la FC Barcelona, unde evoluează de cinci ani, nu este la fel ca în prima zi şi toată lumea ştie că dacă un jucător vrea să schimbe aerul, în final va reuşi. Este suficient să aibă o strategie adecvată şi să forţeze situaţia. Aşa au făcut diferite vedete în ultimii ani şi întotdeauna au obţinut rezultatul sperat", scrie Sport, care reaminteşte că Ronaldinho a fost fluierat la meciurile de pe Camp Nou şi că a fost unul dintre jucătorii înlocuiţi cel mai des.

Sport notează că Ronaldinho a câştigat cu FC Barcelona tot ce se poate câştiga: două campionate ale Spaniei şi Liga Campionilor şi a obţinut şi titluri individuale şi de aceea ar putea să plece. "Aşa cum este normal au apărut diverse zvonuri. Chelsea a fost prima care a atacat. Patronul Roman Abramovici a «luat taurul de coarne» şi a oferit o sumă astronomică. Oferta de la Chelsea pare imposibil de refuzat. Patronul grupării de pe Stamford Bridge îi va oferi lui Ronaldinho un salariu săptămânal de 315.000 de euro, adică 45.000 de euro pe zi. Sumă care îl va face pe atacantul brazilian cel mai bine plătit jucător din lume. Salariul său va fi de peste 10 milioane de euro anual", notează Sport.

Cotidianul catalan reaminteşte că în acest moment cel mai bine plătit jucător de la Chelsea este căpitanul şi fundaşul John Terry, care câştigă aproape 200.000 de euro pe săptămână, după ce şi-a prelungit contractul. Terry a dorit să aibă un salariu asemănător cu cel al ucraineanului Andrei Şevcenko şi al germanului Michael Ballack, care câştigă câte 180.000 de euro pe săptămână.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici