Ronaldinho, sărbătorit de zeci de mii de fani pe San Siro

Zeci de mii de suporteri au sărbătorit cu focuri de artificii sosirea fotbalistului brazilian Ronaldinho la AC Milan, în timpul unei manifestări ce a avut loc, joi seară, la stadionul San Siro.

18 afișări
Imaginea articolului Ronaldinho, sărbătorit de zeci de mii de fani pe San Siro

Ronaldinho, sărbătorit de zeci de mii de fani pe San Siro (Imagine: Mediafax/AFP)

Potrivit postului Sky TG24, aproximativ 30.000 de fani l-au întâmpinat pe jucător, care a intrat pe stadion îmbrăcat într-un tricou al echipei AC Milan, dar fără număr.

"Încă nu s-a luat o decizie în privinţa numărului", a explicat anterior brazilianul, într-o conferinţă de presă.

"Este o plăcere pentru mine să fiu aici, este o mare emoţie. Voi face tot ce voi putea ca să vă aduc bucurie. Mulţumesc. Mulţumesc mult", s-a adresat Ronaldinho fanilor, potrivit agenţiei Ansa.

Anunţul venirii lui Ronaldinho de la FC Barcelona la AC Milan a făcut ca interesul suporterilor pentru abonamente la meciurile echipei milaneze să crească simţitor. Astfel, miercuri au fost vândute 5.230 de abonamente.

Ronaldinho a semnat un contract pe trei sezoane cu AC Milan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici