Ronaldinho spune că nu se aştepta să fie convocat la naţionala Braziliei

Brazilianul Ronaldinho a recunoscut, marţi, că nu se aştepta să fie convocat în naţionala Braziliei, apreciind că echipa sa are destule calităţi pentru a câştiga Cupa Mondială din 2014.

178 afișări
Imaginea articolului Ronaldinho spune că nu se aştepta să fie convocat la naţionala Braziliei

Ronaldinho spune că nu se aştepta să fie convocat la naţionala Braziliei (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Această convocare nu intra în planurile mele", a declarat mijlocaşul ofensiv de la Atletico Mineiro.

După un an în care nu a mai fost selecţionat, jucătorul de 32 de ani face parte din lotul brazilian convocat de Luiz Felipe Scolari pentru meciul amical de miercuri cu Anglia.

"Am făcut un sezon foarte bun cu Flamengo, speram puţin să fiu convocat, iar acum sunt încântat că a fost aşa", a adăugat fostul jucător de la Paris Saint-Germain, FC Barcelona şi AC Milan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici