Ronaldo a câştigat primul titlu cu Al-Nassr. A marcat o dublă în finala Cupei Campionilor Cluburilor Arabe

Cristiano Ronaldo a condus-o pe Al-Nassr, rămasă în 10 jucători, către primul lor titlu de Cupa Campionilor Cluburilor Arabe, după ce a marcat de două ori în victoria cu 2-1 obţinută în prelungiri în faţa rivalei Al-Hilal.

1030 afișări
Imaginea articolului Ronaldo a câştigat primul titlu cu Al-Nassr. A marcat o dublă în finala Cupei Campionilor Cluburilor Arabe

Sursa foto: Facebook / Cristiano Ronaldo

Cupa Campionilor Cluburilor Arabe este un turneu jucat de cluburi arabe de top din regiune şi a inclus echipe din Arabia Saudită, Qatar, Emiratele Arabe Unite, Irak, Maroc, Tunisia şi Algeria.

Cristiano Ronaldo a strălucit în finala dintre Al-Nassr şi eterna rivală Al-Hilal. Meciul de pe stadionul King Fahd Sports City a rămas fără gol până în repriza secundă, când Malcom de la Al-Hilal a centrat mingea şi l-a găsit pe colegul brazilian Michael, care a marcat cu capul în minutul 51.

Ronaldo a adus egalarea în minutul 74 însă minutele 71 şi 78 au fost critice pentru echipa sa, deoarece doi coechipieri au văzut cartonaşul roşu. Lusitanul şi-a condus echipa rămasă în 10 oameni în prelungiri, unde a închis meciul în minutul 98.

Jucătorul de 38 de ani a marcat de şase ori în turneu şi a devenit cel mai bun marcator în drumul său spre titlu.

Ronaldo nu a reuşit să obţină un trofeu sezonul trecut după mutarea sa la Al-Nassr, care a terminat pe locul secund în Saudi Pro League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici