Ronaldo s-a întors la echipa naţională, înainte de meciul amical cu Slovenia

Cristiano Ronaldo s-a întors în lotul Portugaliei şi şi-a arătat muşchii picioarelor într-o postare pe Instagram înainte de confruntarea amicală cu Slovenia.

122 afișări
Imaginea articolului Ronaldo s-a întors la echipa naţională, înainte de meciul amical cu Slovenia

Ronaldo s-a întors la echipa naţională, înainte de meciul amical cu Slovenia

Ronaldo a lipsit de la victoria cu 5-2 împotriva Suediei. Roberto Martinez i-a permis starului de la Al-Nassr să ia o pauză pentru a se reface după efortul depus în Saudi Pro League.

În absenţa lui Ronaldo, Bruma a devenit primul jucător care a purtat tricoul cu numărul 7 al Portugaliei în locul starului de la Al-Nassr, din 2007 încoace, şi a marcat în victoria zdrobitoare împotriva Suediei. Rămâne de văzut dacă Bruma va evolua împotriva Sloveniei acum că Ronaldo a revenit.

Jucătorul de 39 de ani are un palmares remarcabil la nivel internaţional. Ronaldo are 205 selecţii pentru ţara sa şi a marcat 128 de goluri.

Portugalia se pregăteşte de Campionatul European din Germania din această vară, unde urmează să se confrunte în faza grupelor cu Cehia, Turcia şi o câştigătoare a barajului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ronaldo,
slovenia,
amical

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici