Ronnie O'Sullivan riscă o amendă pentru gesturi obscene făcute la Campionatul Mondial de Snooker

Ronnie O'Sullivan ar putea fi sancţionat disciplinar după ce a părut să facă un gest cu caracter obscen în timpul unui meci din cadrul Campionatului Mondial de Snooker, în direct la televiziune.

2953 afișări
Imaginea articolului Ronnie O'Sullivan riscă o amendă pentru gesturi obscene făcute la Campionatul Mondial de Snooker

Ronnie O'Sullivan riscă o amendă pentru gesturi obscene făcute la Campionatul Mondial de Snooker

O'Sullivan a părut să facă gestul în timp ce se întorcea la locul său, după ce a ratat o lovitură la bila neagră, în frame-ul 13, în meciul împotriva lui David Gilbert.

Jucătorul de 46 de ani a câştigat acel meci din primul tur cu 10-5, asigurându-şi locul în runda următoare.

„Suntem conştienţi de incident şi acesta a fost înaintat comisiei disciplinare a WPBSA", a declarat un purtător de cuvânt al World Snooker Tour.

Jucătorul profesionist Matthew Selt a postat pe Instagram o înregistrare video a incidentului cu textul: „Ce ambasador".

O'Sullivan, de şase ori campion mondial, care îl va întâlni pe nord-irlandezul Mark Allen în următoarea partidă la Crucible, riscă o posibilă amendă.

O'Sullivan este în căutarea unui al şaptelea titlu mondial care l-ar aduce la acelaşi nivel cu Stephen Hendry.

El a început să frecventeze sala de forţă pentru a-şi mări masa musculară, în încercarea de a-şi prelungi cariera, în timp ce se apropie de 50 de ani.

„În loc să alerg atât de mult, fac nişte greutăţi pentru a-mi întări oasele şi partea superioară a corpului", a declarat el pentru BBC. „Mă uit la mulţi dintre cei de 50 de ani şi par bătrâni şi fragili.

„Am vorbit cu Barry McGuigan (fost campion mondial de box la categoria pană n.r.) şi mi-a spus că greutăţile sunt calea de urmat pentru a te menţine puternic.

Dacă intenţionez să joc atât de mult timp, trebuie să mă uit la modul în care mă antrenez. În loc să alerg şi să arăt ca tine ( adresându-se lui Dan Walker, prezentator BBC n.r.), trebuie să arăt mai mult ca Arnie."

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici