Ronnie O'Sullivan se retrage de la Welsh Open din cauza anxietăţii

  • Ronnie O'Sullivan s-a retras de la Welsh Open-ul de snooker ce va debuta săptămâna viitoare pentru a-şi proteja sănătatea mintală.
  • Numărul unu mondial trebuia să concureze la Llandudno, dar spune că nu va putea face acest lucru din cauza „tracului".
6054 afișări
Imaginea articolului Ronnie O'Sullivan se retrage de la Welsh Open din cauza anxietăţii

O'Sullivan, în vârstă de 48 de ani, s-a retras săptămâna trecută de la Mastersul german de la Berlin pentru a acorda prioritate "sănătăţii şi bunăstării" sale.

Într-o postare pe reţelele de socializare, el a spus „Este greu de explicat, dar de ani de zile sufăr de trac provocat de anxietate."

Septuplul campion mondial a adăugat: "Nu este ceva ce pot prezice sau controla, dar încerc să îl gestionez cât mai bine posibil.

"Îmi pare rău pentru toţi cei care au cumpărat bilete, dar pur şi simplu nu-mi pot scoate tacul când mă simt aşa şi cred că asta e cel mai bine pentru mine în acest moment."

O'Sullivan, care a câştigat deja Masters-ul şi Campionatul Regatului Unit în acest sezon, a fost un critic deschis al programului de snooker.

Câştigătorul de patru ori al Openului Ţării Galilor a declarat că încă vrea să se implice în turneu şi va lucra ca expert TV la Venue Cymru.

Scoţianul Liam Graham îi va lua locul şi îl va înfrunta în pe galezul Dominic Dale în primul tur, luni, 12 februarie, în prima zi a turneului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici