Rooney a înscris golul cu numărul 150 în Premier League pentru Manchester United

Atacantul Wayne Rooney a marcat, joi, golul cu numărul 150 în Premier League, pentru echipa sa, Manchester United, în meciul pe care îl dispută la această oră cu formaţia Hull City, în etapa a XVIII-a, informează l'Equipe.

125 afișări
Imaginea articolului Rooney a înscris golul cu numărul 150 în Premier League pentru Manchester United

Rooney a înscris golul cu numărul 150 în Premier League pentru Manchester United (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Înaintea lui Rooney, doar Thierry Henry, când juca la Arsenal, a atins acest număr, pe care apoi l-a depăşit, pentru o singură echipă din Premier League.

De Boxing Day, Rooney a egalat la 2, în minutul 26, după ce James Chester '4 şi David Meyler '13 au adus gazdele în avantaj, iar Chris Smalling '19 a redus din handicap.

Acesta a fost al nouălea gol în acest sezon pentru internaţionalul englez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici