Rooney ar prefera să joace lângă Messi decât lângă Cristiano Ronaldo

Atacantul formaţiei Manchester United, Wayne Rooney, a declarat pentru publicaţia Kicker că ar prefera să joace alături de Lionel Messi decât alături de fostul său coechipier Cristiano Ronaldo, în prezent la Real Madrid, informează El Mundo Deportivo.

23 afișări
Imaginea articolului Rooney ar prefera să joace lângă Messi decât lângă Cristiano Ronaldo

Rooney ar prefera să joace lângă Messi decât lângă Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu cred că răspunsul meu o să fie pe placul lui Roni, dar l-aş prefera pe Messi. Leo a ridicat în ultimii ani nivelul jocului, tensiunea şi calitatea antrenamentelor. Ronaldo este foarte bun, am jucat cu el şi el a ajuns la acest nivel doar prin forţe proprii. Însă în acest an, Messi pur şi simplu are alte nivel", a declarat Rooney.

Rooney a mai spus că Lionel Messi şi Diego Maradona sunt cei mai buni jucători din toate timpurile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici