Rosenborg, preferată de Steaua ca adversar din urna a patra

Finanţatorul Gigi Becali, şi managerul sportiv Adrian Ilie au declarat, joi, la plecarea spre Monte Carlo, unde va avea loc tragerea la sorţi pentru grupele Ligii Campionilor, că îşi doresc ca din urna a 4-a valorică să iasă Rosenborg Trondheim, pentru a-şi lua revanşa în faţa norvegienilor.

1 afișare
Imaginea articolului Rosenborg, preferată de Steaua ca adversar din urna a patra

Rosenborg, preferată de Steaua ca adversar din urna a patra

Steaua a fost eliminată de Rosenborg în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, ediţia 2005/2006, după 1-1 la Bucureşti şi 2-3 la Trondheim.

Adrian Ilie a menţionat că îşi doreşte şi o echipă spaniolă, eventual FC Barcelona, iar din urna a patra şi Slavia Praga ar fi un adversar bun.

Gigi Becali a menţionat că nu se va duce la Grimaldi Forum din Monte Carlo, unde la ora 19.00 va începe tragerea la sorţi, ci va urmări evenimentul la televizor, la Monaco. Oficialul stelist va rămâne acolo şi pentru meciul de vineri din Supercupa Europei, dintre AC Milan şi FC Sevilla. În urmă cu câteva zile, Becali declara că şi-ar dori ca Steaua să joace împotriva campioanei Europei, AC Milan, sau a echipei patronate de Roman Abramovici, Chelsea Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici