Roxana Cocoş a câştigat două medalii de bronz, la CE de haltere de la Minsk

Sportiva Roxana Cocoş a câştigat, joi, la categoria 63 de kilograme, medaliile de bronz la stilul aruncat (130 kilograme) şi la total (229 kilograme), la Campionatul European de haltere de la Minsk.

21 afișări
Imaginea articolului Roxana Cocoş a câştigat două medalii de bronz, la CE de haltere de la Minsk

Roxana Cocoş a câştigat două medalii de bronz, la CE de haltere de la Minsk (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La stilul smuls, Roxana Cocoş a ridicat 99 de kilograme, la a treia încercare (locul patru), iar la stilul aruncat a intrat în concurs la 122 kilograme, cu o reuşită. Au urmat încă două performanţe, la 127 kilograme şi 130 kilograme, care i-au adus medalia de bronz. Sportiva română a câştigat aceeaşi medalie şi la total, cu 229 kilograme.

Roxana Cocoş a fost singura reprezentantă a României la feminin, dar şi ultima din delegaţie, în concursul de la Minsk.

Performerii zilelor anterioare din delegaţia României, la CE de la Minsk, au fost Antoniu Buci (cat. 62 kg), medalie de aur la stilul aruncat şi medalie de argint la total, respectiv Ninel Miculescu (cat. 69 kg), triplu medaliat cu aur, la stilurile smuls şi aruncat, şi la total.

Obiectivul delegaţiei tricolore - câştigarea a patru medalii, din care două la total - a fost îndeplinit încă de miercuri. FR Haltere îşi propusese să înscrie 11 sportivi la CE de la Minsk, dar din cauza lipsei banilor a fost nevoită să deplaseze doar cinci sportivi, din care trei au câştigat, în total, şapte medalii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici