Rugbistul Danny Care, dus la poliţie după ce a fost surprins urinând pe treptele unui hotel

Internaţionalul englez de rugby Danny Care a fost condus la secţia de poliţie după ce a fost susprins, duminică, la ora locală 03.00, urinând pe treptele unui hotel din Leeds.

54 afișări
Imaginea articolului Rugbistul Danny Care, dus la poliţie după ce a fost surprins urinând pe treptele unui hotel

Danny Care (Imagine:Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Jucătorul echipei Harlequins, aflat sub influenţa băuturilor alcolice, a fost susprins de Poliţia Transporturi pe treptele Hotelului Queens din centrul oraşului Leeds. După ce a fost interogat, rugbistul a fost eliberat, el scăpând numai cu un avertisment, informează BBC.

În luna ianuarie, Care a fost amendat cu 3.100 de lire sterline (3.700 de euro) şi i s-a suspendat permisul pentru 16 luni, pentru că a condus băut de Anul Nou. El a fost oprit de poliţia din Winchester pe austostrada M3 în primele ore ale anului 2012.

Din acest motiv, jucătorul în vârstă de 25 de ani, de 32 de ori internaţional, a fost exclus din lotul Angliei pentru Turneul celor 6 naţiuni.

La 10 decembrie 2011, Danny Care fusese arestat în stare de ebrietate, după o altercaţie.

El a primit atunci o amendă din partea clubului, însă Federaţia Engleză de Rugby (RFU) nu s-a implicat în acel caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici