Rulmentul: Încă o jucătoare a depus memoriu pentru a deveni liberă

Secretarul general al FR de Handbal, Mihai Marinescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că după Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu, care au devenit libere de contract, extrema Rulmentului Braşov, sud-coreeanca Woo Sun Hee, a depus şi ea memoriu pentru neplata drepturilor financiare de aproape patru luni.

22 afișări
Imaginea articolului Rulmentul: Încă o jucătoare a depus memoriu pentru a deveni liberă

Rulmentul: Încă o jucătoare a depus memoriu pentru a deveni liberă (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Încă o jucătoare de la Rulmentul, Woo Sun Hee, a depus, la Federaţia Română de Handbal, un memoriu pentru neplata drepturilor financiare. Acesta va fi pus în discuţie la prima şedinţă, după ce jucătoarea va depune la federaţie şi taxa de memoriu. Nu sunt în măsură să comentez ce se întîmplă la clubul Rulmentul, noi având dreptul legal doar de a avea grijă ca toate cluburile să îşi respecte contractul cu jucătoarele. Din fericire, pot spune că nu sunt foarte multe cluburi de la care handbalistele să apeleze la noi pentr a-şi primi banii", a spus Marinescu.

Woo Sun Hee este componentă a naţionalei Coreei de Sud din 2001, palmaresul său cuprinzând şi patru titluri de campioană a ţării sale, două titluri de campioană a Asiei, o medalie de bronz la Mondialele din 2003. De asemenea, ea a fost desemnată cea mai bună extremă dreapta la Jocurile Olimpice de la Atena.

Secretarul general al FR de Handbal, Mihai Marinescu, a anunţat, marţi, că handbalistele Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu au devenit libere de contract, după ce cu o zi înainte a expirat termenul impus pentru ca Rulmentul Braşov să le achite salariile restante din luna mai 2008.

Citeşte şi:

Handbalistele Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu, libere de contract

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici