Rummenigge a fost amendat pentru două ceasuri Rolex nedeclarate

Preşedintele clubului Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenige, a plătit o amendă vamală de 249.900 de euro pentru că nu a decalarat două ceasuri de lux Rolex la revenirea dintr-o călătorie în Qatar.

316 afișări
Imaginea articolului Rummenigge a fost amendat pentru două ceasuri Rolex nedeclarate

Karl-Heinz Rummenigge, George Becali (Imagine: George Filip / Mediafax Foto)

Rummenigge, în vârstă de 58 de ani, a rezolvat această problemă, susţine sursa citată. "Considerăm procedura ca fiind încheiată", a declarat procurorul din Landshut, Markus Kring, a anunţat, luni, publicaţia Süddeutsche Zeitung, citată de AFP.

Potrivit cotidianului Bild şi publicaţiei Focus, Karl-Heinz Rummenigge nu a făcut formalităţile vamale necesare după ce a adus două ceasuri dintr-o călătorie în Qatar, la 7 februarie. El a afirmat că aceste ceasuri i-au fost oferite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici