Rusia s-a calificat în semifinalele ATP Cup, după victoria cu Argentina

Rusia şi-a asigurat calificarea în semifinalele competiţiei masculine pe echipe ATP Cup, joi, la Sydney, după ce a câştigat primele două meciuri contra echipei Argentinei.

89 afișări
Imaginea articolului Rusia s-a calificat în semifinalele ATP Cup, după victoria cu Argentina

Rusia s-a calificat în semifinalele ATP Cup, după victoria cu Argentina

În primul meci al duelului Rusia-Argentina, Karen Khachanov (17 ATP) a trecut în două seturi de sud-americanul Guido Pella (25 ATP), scor 6-2, 7-6 (4).

Punctul decisiv a fost obţinut de Daniil Medvedev (5 ATP), care l-a învins după setul decisiv pe Diego Schwartzman (13 ATP), scor 6-4, 4-6, 6-3, şi i-a adus Rusiei calificarea în semifinalele ATP Cup. Medvedev a ajuns la patru victorii din tot atâtea partide disputate în Australia şi a urcat pe locul al patrulea mondial în ierarhia actualizată în timp real, sub Rafael Nadal, Novak Djokovic şi Roger Federer.

Ultimul joc dintre Rusia şi Argentina va avea loc la dublu, însă acesta va fi lipsit de o miză reală, ruşii find deja calificaţi.

În penultimul act al competiţiei de la Sydney, Rusia va întâlni învingătoarea din duelul Serbia-Canada. În cealaltă semifinală se vor confrunta Australia şi câştigătoarea dintre Belgia şi Spania. Ultimele două sferturi de finală se vor juca vineri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici