Ruşii, care pe care, la Australian Open. Daniil Medvedev l-a învins pe Andrey Rublev în sferturi

  • Daniil Medvedev l-a învins pe Andrey Rublev în sferturile de finală de la Australian Open.
  • Rusul va juca în semifinale cu Stefanos Tsitsipas sau Rafael Nadal.
251 afișări
Imaginea articolului Ruşii, care pe care, la Australian Open. Daniil Medvedev l-a învins pe Andrey Rublev în sferturi

FOTO: Profimedia

Duelul 100% rusesc din sferturile de finală ale Australian Open dintre Daniil Medvedev (4 ATP) şi Andrey Rublev (8 ATP) a fost tranşat de numărul 4 mondial, în trei seturi, cu 7-5, 6-3, 6-2, în puţin peste două ore. Acesta îşi aşteaptă adversarul din semifinale, care va fi stabilit în ultimul sfert al zilei între Stefanos Tsitsipas şi Rafael Nadal.

Numărul 4 mondial, Daniil Medvedev, s-a impus destul de lejer în faţa compatriotului său, numărul 8 ATP, Andrey Rublev, în sferturile de finală ale Australian Open, cu 7-5, 6-3, 6-2.

În primul set, cei doi au mers cap la cap până la 3-2. Medvedev a forţat returul în game-ul 12, la 6-5, şi a luat break-ul la zero, şi totodată şi setul (7-5).

Echilibrul s-a menţinut şi în setul secund, Medvedev servind totuşi ceva mai bine şi valorificând mai eficient punctele realizate cu primul serviciu, dar mai ales făcând mai puţine greşeli neforţate. Momentul cheie al setului a fost game-ul 7, când favoritul numărul 4 a salvat trei mingi de break, la 3-3, câştigându-şi serviciul (4-3), ca mai apoi să realizeze el break-ul în game-ul imediat următor (5-3) şi să închidă setul la 6-3.

Ultimul set a fost practic fără istoric, Medvedev făcând două break-uri chiar în debut, suficiente ca să îşi adjudece meciul şi să obţină calificarea în semifinale, unde îl va întâlni pe câştigătorul dintre Stefanos Tsitsipas şi Rafael Nadal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici