Rybakina a învins-o pe Kostyuk şi s-a impus în turneul WTA de la Stuttgart

Jucătoarea kazahă Elena Rybakina, a patra favorită, a învins-o în două seturi pe ucraineanca Marta Kostyuk şi s-a impus duminică în turneul WTA de la Stuttgart.

122 afișări
Imaginea articolului Rybakina a învins-o pe Kostyuk şi s-a impus în turneul WTA de la Stuttgart

Campioana de la Wimbledon din 2022, Rybakina a învins-o pe Kostyuk cu 6-2, 6-2 într-o oră şi nouă minute, punând capăt parcursului ucrainencei de 21 de ani la acest turneu, notează AFP.

Numărul patru mondial a reuşit să o frângă pe Kostyuk de două ori în primul set şi de două ori în cel de-al doilea, luptând împotriva a trei mingi de break ale numărului 27 mondial pentru a cuceri al optulea său titlu din carieră.

Titlul este al treilea din 2024, fiind pentru prima dată când a câştigat trei titluri WTA într-un an.

Victoria de duminică a fost, de asemenea, al treilea titlu pe zgură din cariera jucătoarei de 24 de ani.

Rybakina trebuia să treacă de numărul unu mondial, Iga Swiatek, în semifinala de sâmbătă, învingând-o pe Iga Swiatek, de patru ori câştigătoare de Grand Slam, şi spulberându-i seria de 10 victorii consecutive la acest turneu, care includea şi câştigarea ultimelor două titluri.

Kostyuk a parcurs, de asemenea, un drum greu până în finală, învingându-le pe Zheng Qinwen, Coco Gauff şi Marketa Vondrousova, adversare din top 10, pentru a ajunge în meciul de duminică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici