S-a deschis platforma oficială de revânzare a biletelor pentru EURO 2016

Fanii care şi-au cumpărat bilete la Campionatul European în zonele dedicate întregului public, nu şi cei care au cumpărat în zonele rezervate suporterilor echipelor calificate, au posibilitatea să le cedeze pe platforma oficială UEFA, informează www.frf.ro

218 afișări
Imaginea articolului S-a deschis platforma oficială de revânzare a biletelor pentru EURO 2016

S-a deschis platforma oficială de revânzare a biletelor pentru EURO 2016 (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Suporterii care îşi doresc să fie prezenţi la partidele de la EURO 2016, dar nu au încă bilet, mai au o şansa de a achiziţiona tichetele devenite disponibile. Şi asta la preţul oficial. Cei care şi-au cumpărat tichete, dar, din diferite motive nu mai doresc biletele achiziţionate, pot renunţa la ele, urmând a primi înapoi în cont suma plătită.

Platforma oficială de revânzare a biletelor s-a deschis miercuri, 9 martie, la ora 13:00, ora României. Plata se efectuează doar cu cardul, Mastercard sau Visa. Disponibilitatea biletelor se va modifica frecvent, iar partidele care vor avea un număr semnificativ de bilete scoase la vânzare vor fi afişate pe site-ul UEFA.com.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici