Simona Halep şi Sorana Cîrstea, în optimile de la Melbourne. La ce ore vor juca cele două sportive

Simona Halep şi Sorana Cîrstea sunt cele două sportive din România rămase în competiţie la Australian Open. Ele vor evolua luni dimineaţa în faza optimilor de finală. Organizatorii au anunţat orele de desfăşurare a meciurilor.

4932 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Sorana Cîrstea, în optimile de la Melbourne. La ce ore vor juca cele două sportive

S-a stabilit ora meciurilor Simonei Halep şi Soranei Cîrstea în optimile de la Melbourne

Simona Halep o întâlneşte în optimile de finală pe franceza Alize Cornet (69 WTA), care, după ce a eliminat-o pe favorita numărul 3, Garbine Muguruza, a furnizat încă o surpriză învingând-o în turul 3 pe slovena Tamara Zidansek (29 WTA).

Halep şi Cornet s-au întâlnit ultima dată în 2015, pe zgura de la Madrid, când s-a impus franceza, care conduce cu 3-1 scorul întâlnirilor directe, singura victorie a româncei fiind înregistrată în 2013, la Sofia, pe hard.

Dacă va trece de Cornet, Halep ar putea să întâlnească în sferturi pe americana Danielle Rose Collins (30 WTA) sau pe belgiana Elise Mertens (26 WTA), urmând ca în semifinală, posibilele adversare să fie poloneza Iga Swiatec (9 WTA), bielorusa Aryna Sabalenka, favorita numărul doi a turneului sau chiar Sorana Cîrstea.

Partida dintre Simona Halep şi Alize Cornet se va juca pe Rod Laver Arena, în sesiunea de dimineaţă, după confruntarea dintre Collins şi Mertens, nu mai devreme de ora 4.00.

Sora Cîrstea va evolua în optimile de finală împotriva polonezei Iga Swiatek, favorita numărul 7 a competiţiei, urmând a fi prima confruntare a celor două în circuitul profesionist.

Partida se joacă pe Maragaret Court Arena, tot în sesiunea de dimineaţă, ora de începere oficială fiind 8.30, însă fiind a-l patrulea meci, e posibil ca debutul său să fie puţin amânat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici