S-a stabilit programul meciurilor din Conference League. Când se joacă FCSB - West Ham sau FCSB- Anderlecht / Programul complet pentru CFR Cluj şi FCSB

UEFA a stabilit programul meciurilor din grupele celor trei competiţii europene: Liga Campionilor, Europa League şi Conference League. România are două reprezentate în Conference League, campiona CFR Cluj şi FCSB, ambele echipe vor debuta în deplasare, CFR în Kosovo cu Ballkani, iar FCSB în Anglia cu West Ham.

4726 afișări
Imaginea articolului S-a stabilit programul meciurilor din Conference League. Când se joacă FCSB - West Ham sau FCSB- Anderlecht / Programul complet pentru CFR Cluj şi FCSB

S-a stabilit programul meciurilor din Conference League. Când se joacă FCSB - West Ham sau FCSB- Anderlecht / Programul complet pentru CFR Cluj şi FCSB

Programul lui FCSB în grupele Conference League

Runda 1: 8 septembrie, 22:00: West Ham - FCSB
Runda 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB - Anderlecht
Runda 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg - FCSB
Runda 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB - Silkeborg
Runda 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht - FCSB
Runda 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB - West Ham

Programul lui CFR Cluj în grupele Conference League

Runda 1: 8 septembrie, 19:45: Ballkani - CFR Cluj
Runda 2: 15 septembrie, 19:45: CFR Cluj - Sivasspor
Runda 3: 6 octombrie, 22:00: Slavia Praga - CFR Cluj
Runda 4: 13 octombrie, 19:45: CFR Cluj - Slavia Praga
Runda 5: 27 octombrie, 22:00: Sivasspor - CFR Cluj
Runda 6: 3 noiembrie, 19:45: CFR Cluj - Ballkani

FCSB, calificare cu emoţii, obţinută în minutele suplimentare de joc

După ce au fost învinşi cu 2-1 pe Arena Naţională, elevii lui Nicolae Dică aveau nevoie de o victorie la 2 goluri împotriva celor de la Viking pentru a aduce linişte în club şi calificarea în Grupele Conference League.

Fără Darius Olaru, om de bază în agrenajul vicecampioanei, FCSB a început bine şi a deschis scorul în minutul 2, prin Edjouma, care a marcat cu capul din centrarea lui Coman.

Gazdele au egalat în minutul 25, din lovitură de pedeapsă, după ce FCSB a mai ratat două-trei ocazii de a se desprinde.

După faultul lui Târnovanu asupra lui Karlsbakk, Tripic a transformat penalty-ul, readucându-i pe nordici în avantaj la general.

După reluare, FCSB a preluat avantajul în minutul 53, la prima ocazie importantă, şutul de la distanţă a lui Cordea trecând printre picioarele lui Gunnarson şi oprindu-se în poartă.

Oaspeţii au continuat să domine, însă niciuna din ocazii nu a fost concretizată, meciul părând a duce spre prelungiri.

Tripic a rata două ocazii pe final, înainte ca Florinel Coman să fie faultat în careu.

Radunovic a executat lovitura de pedeapsă şi a marcat sigur, aducând scorul la 1-3, în minutul 90+3.

S-a încheiat 4-3 la general în favoarea elevilor lui Nicolae Dică, FCSB obţinând astfel calificarea în grupele competiţiei.

Croatul Lovro Cvek duce pe CFR Cluj în grupele Conference League

CFR Cluj este a doua echipă românească ajunsă în grupele Conference League, după ce s-a impus cu 1-0 (0-0), în returul play-off-ului competiţiei. Clujenii au marcat pe finalul meciului din Gruia, prin croatul Lovro Cvek, cu o execuţie de excepţie.

CFR a dominat prima repriză, însă portarul advers s-a opus în trei ocazii, potenţând tensiunea pe banca de rezerve a ardelenilor.

Slovenii au avut şi ei două ocazii bune de a decshide scorul, dar Scuffet a fost la post de fiecare dată.

În minutul 87, Yeboah a nimerit bara, însă peste doar 3 minute, ardelenii au reuşit să marcheze golul calificării, Lovro Cvek reluând din foarfecă, cu boltă, la vinclu, o minge venită după o aruncare de la margine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici