S-au pus în vânzare biletele la finala Cupei României dintre Sepsi Sf. Gheorghe şi FC Voluntari

Finala Cupei României, ediţia 2021-2022 se joacă joi, 19 mai, de la ora 20:30, pe stadionul Giuleşti. În ultimul act se întâlnesc finalista din 2020, Sepsi, şi câştigătoarea din 2017, FC Voluntari.

1783 afișări
Imaginea articolului S-au pus în vânzare biletele la finala Cupei României dintre Sepsi Sf. Gheorghe şi FC Voluntari

S-au pus în vânzare biletele la finala Cupei României dintre Sepsi Sf. Gheorghe şi FC Voluntari

Federaţia Română de Fotbal a anunţat vineri că biletele pentru finala Cupei României sunt disponibile online, pe site-rile bilete.frf.ro şi bilete.ro. Preţul unul bilet este de 50 RON (tribună).

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor „Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat şi a actului de identitate.

Finala Cupei Elitelor U19: Csikszereda – Sepsi

În deschiderea marii finale a Cupei României, de la ora 15.30, îşi va stabili câştigătoarea, tot pe stadionul Giuleşti, competiţia dedicată juniorilor sub 19 ani.

În finala Cupei Elitelor U19 se întâlnesc AFK Csikszereda şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Accesul la meciul juniorilor este gratuit, însă fiecare participant la eveniment trebuie să aibă asupra sa, în format fizic sau electronic, un bilet cu valoare zero. Acestea pot fi rezervate numai de pe site-ul bilete.frf.ro.

Aşadar, intrarea la meci se face doar în baza unui tichet (cu valoare zero) valabil, indiferent de vârsta participanţilor. Biletele pentru finala Cupei Elitelor U19 nu sunt valabile şi pentru finala Cupei României, care va începe în aceeaşi zi, de la ora 20:30.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici