S-au terminat biletele pentru meciul Steaua Bucureşti - BATE Borisov

Oficialii FC Steaua au anunţat, luni, că partida cu BATE Borisov, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa cu casa închisă, toate biletele fiind epuizate.

4 afișări
Imaginea articolului S-au terminat biletele pentru meciul Steaua Bucureşti - BATE Borisov

S-au terminat biletele pentru meciul Steaua Bucureşti - BATE Borisov

Gruparea din Bulevardul Ghencea informează că în funcţie de numărul de bilete care vor fi distribuite suporterilor bieloruşi şi de poziţionarea acestora în tribună este posibil să mai fie scoase tichete la peluza a doua.

La meciul Steaua - BATE Borisov sunt aşteptaţi aproximativ 50 de suporteri bieloruşi.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-1), meciul susţinut în deplasare în compania formaţiei BATE Borisov din Belarus, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Partida retur va avea loc în 29 august, la Bucureşti, la ora 20.30, şi va fi transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici