Sabău: Acest rezultat este o gură de oxigen

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a declarat, sâmbătă, că victoria cu scorul de 3-0 în faţa formaţiei Oţelul Galaţi reprezintă "o gură de oxigen" pentru echipa Gloria Bistriţa.

11 afișări
Imaginea articolului Sabău: Acest rezultat este o gură de oxigen

Sabău: Acest rezultat este o gură de oxigen

"La început a fost un joc greu, cu o echipă care nu avea așa o presiune a rezultatului. Pe noi ne apăsa foarte mult importanţa acestui meci. Prima repriza am controlat-o în totalitate, am avut multe ocazii, acțiuni spectaculoase, care au trezit puţin şi publicul. Felicit jucătorii pentru efortul lor", a spus Sabău.

"Trebuie să uităm repede acest meci, nu am obținut nicio performanţă, obiectivul nostru încă nu e îndeplinit. Urmează meciul cu Dinamo şi dacă nu ne interesează această partidă putem fi chiar umiliți. Trebuie să fim foarte atenți cum ne prezentăm", a mai spus Sabău.

"Jucătorii, care au făcut niște sacrificii, stând departe de familii, în cantonament, multe zile, vor avea liber duminică. Sper să vină pregătiți pentru meciul cu Dinamo. Acest rezultat cu Oțelul este o gură de oxigen. În ultima perioadă echipă a arătat ambiție, am jucat de la egal la egal cu CFR Cluj sau Timișoara. Am crescut de la joc la joc, a lipsit până acum acea încredere pe care ţi-o dau rezultatele", a declarat Sabău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici