Sabău: Ambiţia şi motivaţia noastră ne-au dus la victorie

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a declarat, vineri, că ambiţia şi motivaţia jucătorilor de la Gloria Bistriţa au dus la victoria din meciul cu CS Otopeni, care reprezintă un pas important spre salvarea de la retrogradare.

13 afișări
Imaginea articolului Sabău: Ambiţia şi motivaţia noastră ne-au dus la victorie

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău (Imagine: Mediafax Foto)

"Este o victorie meritată. Am făcut un joc destul de bun, am avut situaţii destul de bune. A venit acel gol al oaspeţilor care ne-a făcut să fim mai atenţi, mai precauţi, am intrat iar sub presiune. Până la urmă, dăruirea, ambiţia şi motivaţia noastră au făcut să câştigăm. E un pas important spre salvarea de la retrogradare, aşteptăm acum să vedem şi celelalte rezultate. Păcat că sunt jucători care nu vor putea evolua la Buzău în urma acestui meci, Hora, Mureşan si Zaharia, dar sper sa nu fie nevoie de ei şi să fim salvaţi înaintea ultimei etape. Referitor la faza dublei eliminări, Hora şi Rada s-au împins, s-au îmbrâncit, iar arbitrul a facut exces de zel, a exagerat. Putea să fie mai atent. Tătăruşanu e accidentat, dar oricum e cu gândul la Steaua. E un portar de mare viitor, dar trebuie să-şi puna la punct anumite lucruri. Deocamdata il consider imatur, e un copil si asa il si tratez. Gloria l-a facut portar si l-a lansat. Cred ca va ajunge un portar mare, dar acum nu e suficient de matur", a afirmat Sabău.

Sabău a mai spus că deocamdată nu se gândeşte la o plecare de la Gloria. "Au fost nişte telefoane, nu vă pot spune de unde, dar foarte scurt am închis discuţia, nu pot să mă gandesc la oferte şi la plecare. Mă simt vinovat şi responsabil pentru aceasta echipă, pentru faptul că luptăm pentru evitarea retrogradării", a declarat Sabău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici