Sabău: Azi am fost mai buni şi cred că meritam mai mult

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a declarat, vineri, că, în opinia sa, formaţia FC Timişoara nu merita să piardă meciul cu Rapid Bucureşti, din etapa a XX-a a Ligii I, deoarece jucătorii săi au fost mai buni, însă diferenţa a fost făcută de un gol "de excepţie" înscris de Matici.

12 afișări
Imaginea articolului Sabău: Azi am fost mai buni şi cred că meritam mai mult

Sabău: Azi am fost mai buni şi cred că meritam mai mult (Imagine:Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Azi am fost mai buni şi cred că meritam mai mult, dar diferenţa a făcut-o acel gol de excepţie. Mă gândesc că autorul golului poate a vrut să centreze, mai este şi dreptaci şi a şutat cu stângul, dar aşa se întâmplă în fotbal. La noi mingea pur şi simplu nu a vrut să intre în poartă. Oricum, chiar dacă am pierut, eu îi felicit pe jucătorii mei pentru atitudinea din teren", a spus Sabău la conferinţa de presă de după meci.

Întrebat dacă se pune problema unei demiteri, Sabău a răspuns: "Eu o să pregătesc în continuare echipa, avem un patron şi dacă se va hotărî că nu se poate continua cu mine, atunci dânsul este cel care decide. Normal, la înfrângerea antrenorul este de vină".

Sabău a comentat şi faptul că aproximativ 100 de suporteri rapidişti au deszăpezit terenul de joc, înaintea partidei cu FC Timişoara, spunând: "Chiar dacă lucrurile s-au schimbat în rău în fotbalul românesc, aici suporterii au rămas rapidişti adevăraţi şi când are nevoie echipa o ajută, asta înseamnă să-ţi iubeşti echipa".

Întrebat dacă FC Timişoara va contesta dreptul de joc al fotbaliştilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan în acest meci, Sabău a răspuns: "Nu am eu treabă, nu mă interesează pe mine Varga şi Bălan".

Echipa Rapid Bucureşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia FC Timişoara, în primul meci al etapei a XX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici