Sabău: E o victorie meritată, ţinând cont că am jucat 50 de minute în inferioritate numerică

Tehnicianul Ovidiu Sabău a declarat, după meciul câştigat de FC Timişoara, scor 3-1, în deplasare, cu Astra Ploieşti, că succesul echipei sale e unul meritat mai ales că formaţia bănăţeană a evoluat în inferioritate numerică după eliminarea lui Mera, din minutul 44.

13 afișări
Imaginea articolului Sabău: E o victorie meritată, ţinând cont că am jucat 50 de minute în inferioritate numerică

Sabău: E o victorie meritată, ţinând cont că am jucat 50 de minute în inferioritate numerică (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Este o victorie muncită a noastră şi meritată, cu atât mai mult cu cât am evoluat 50 de minute în inferioritate numerică. Echipa a jucat la sacrificiu şi are marele merit de a nu îşi fi lăsat adversarii să-şi creeze multe ocazii. Este victoria jucătorilor mei pe care îi laud, atunci când dau totul pe teren aşa cum au făcut în ultimele patru jocuri. Cred că am luat prea multe cartonaşe galbene în acest joc, deoarece trebuie să ne gândim şi la următoul meci în care jucăm cu FC Vaslui. Era greu dacă nu reuşeam să câştigăm aici, dar în orice caz victoria noastră nu se poate pune pe seama şansei", a precizat, Sabău, în conferinţa de presă de la finalul meciului.

Sabău a recunoscut că pentru acest meci s-a temut cel mai mult de atacantul Astrei, Liviu Ganea: "Este drept că înainte de joc ne-a fost frică de Liviu Ganea, dar am reuşit să-l anihilăm pentru că am pregătit acest lucru. În condiţiile date am fi fost mulţumiţi de un egal, cu atât mai mult ne bucură victoria. Am insistat mult să reintre Goga care chiar eu l-am forţat să reintre, deoarece este omul de gol de care aveam nevoie".

Tehnicianul echipei timişorene a precizat că nu este preocupat de un eventual rezultat favorabil în cazul memoriului pe care FC Timişoara l-a făcut împotriva jucătorilor rapidişti Dacian Varga şi Tiberiu Bălan: "Nu mă gândesc la cele trei puncte de pe urma memoriului din «cazul Varga-Bălan»".

Formaţia FC Timişoara a învins, luni, în deplasare, echipa Astra Ploieşti, scor 3-1 (2-1), într-un meci din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici