Sabău: În funcţie de obiective, voi rămâne la Gloria Bistriţa

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a declarat, luni seară, într-o emisiune televizată, că îşi doreşte să rămână la Gloria Bistriţa şi în sezonul viitor, în funcţie de obiectivele ce vor fi fixate de conducere.

15 afișări
Imaginea articolului Sabău: În funcţie de obiective, voi rămâne la Gloria Bistriţa

Sabău: În funcţie de obiective, voi rămâne la Gloria Bistriţa

"Relaţia cu preşedintele, din partea căruia am avut toată încrederea, oraşul, jucătorii, toate m-au determinat să rămân la Bistriţa. Din vară, în funcţie şi de obiectivele fixate, voi rămâne la Bistriţa. Vreau să fac o echipă stabilă, să nu mai fim nevoiţi să cedăm jucători. Până acum am avut rezultate pe măsura bugetului. FC Vaslui a cheltuit peste trei milioane de euro în aceasta iarnă, nu ne putem bate cu ei. Înţeleg supărarea şi nemulţumirea suporterilor, dar vom face tot ce ne stă în putinţă să ne salvăm de la retrogradare", a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Echipa Gloria Bistriţa a suferit, sâmbătă, al doilea eşec consecutiv pe teren propriu şi al cincilea din acest sezon, în meciul cu SC Vaslui, pierdut cu scorul de 0-3 (0-1), în etapa a XX-a a Ligii I.

"Este o situatie grea, nu am câştigat niciun punct în cele două meciuri de acasă. Suntem preocupaţi şi trebuie să ieşim din aceasta situaţie. O oarecare tentă a fost din partea arbitrului Alexandru Tudor la meciul cu Vaslui, dar l-am ajutat şi noi prin jocul slab. Cam tot ce a avut de dat oaspeţilor a dat, însă asta nu scuză cu nimic jocul nostru modest", a spus tehnicianul.

Citeşte şi:

Gloria Bistriţa - FC Vaslui, scor 0-3

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici