Sabău: Ionel Ganea s-ar putea transfera la Gloria Bistriţa

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că atacantul Ionel Ganea ar putea ajunge la formaţia pe care o pregăteşte, aflată pe locul 17 în Liga I, după 12 etape.

18 afișări
Imaginea articolului Sabău: Ionel Ganea s-ar putea transfera la Gloria Bistriţa

Sabău: Ionel Ganea s-ar putea transfera la Gloria Bistriţa (Imagine: Mediafax Foto)

Ionel Ganea s-a aflat în tribunele stadionului "Tineretului", unde a urmărit partida pe care Gloria Bistriţa a terminat-o la egalitate, scor 0-0, în faţa formaţiei FC Braşov, în etapa a XII-a a Ligii I.

Întrebat despre posibilitatea ca Ionel Ganea să evolueze la Bistriţa, Sabău nu a negat, dar şi-a exprimat nemulţumirea că fostul internaţional nu este un jucător activ, ci vine după o pauză. "E posibil orice din iarnă. Este clar că trebuie să ne întărim. Mi-aş fi dorit totuşi ca el (n.r. - Ionel Ganea) să fie activ, să aibă o pregătire făcută, pentru că noi aici am suferit mult. Am adus jucători care nu au prea jucat la echipele de la cae au venit şi de aceea suntem unde suntem în clasament".

Ionel Ganea a fost legitimat ultima oară la FC Timişoara, dar antrenorul Dusan Uhrin jr. l-a anunţat pe jucător că nu mai face parte din planurile sale pentru acest sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici