Sabău: Mergem la Craiova să luăm un punct

Antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat înaintea meciului cu Universitatea Craiova, programat sâmbătă, în deplasare, în etapa a XXVII a Ligii I, că obiectivul echipei sale este să obţină, în Bănie, un rezultat de egalitate.

11 afișări
Imaginea articolului Sabău: Mergem la Craiova să luăm un punct

Sabău: Mergem la Craiova să luăm un punct (Imagine: Mediafax Foto)

"Universitatea Craiova vine după şapte rezultate bune, şase victorii şi un egal cu Rapidul. Cred că este într-un moment foarte bun şi va dori victoria, însă şi noi vrem, dar un rezultat de egalitate. S-au refăcut mai mulţi jucători, Arhire, Dumitra, deci nu avem probleme de lot. Mergem la Craiova să luăm un punct", a spus Sabău.

Referitor la faptul că meciul se va juca fără spectatori, tehnicianul Gloriei crede că acest lucru va fi un avantaj pentru echipa sa. "Fanii Universităţii se manifestă tot timpul împotriva echipei oaspete şi este destul de greu să joci în prezenţa unui stadion plin, la Craiova. Cred că este un avantaj pentru noi, nu pot să-mi dau seama cât de mare, dar este", a mai sus Ioan Ovidiu Sabău.

Managerul Universităţii Craiova, Ilie Balaci, regretă punctele pierdute în tur de echipa sa dar crede că "alb-albaştrii" încă pot prinde un loc de Cupa UEFA. "Păcat de punctele pierdute în tur, pentru că acum ne puteam gândi la un obiectiv mai îndrăzneţ, cum ar fi Cupa UEFA. Mai sunt 24 de puncte în joc, totul este posibil. Important este însă să câştigam cât mai multe meciuri şi să pregătim bine sezonul viitor. Este bine că jucătorii au ajuns la o maturitate atât în teren cât şi în afara lui", a spus Ilie Balaci.

Meciul de mâine de la Craiova va fi o reîntâlnire între portarul Universităţii, Mircea Bornescu, şi atacantul Gloriei, Cristian Coroian. În meciul tur, portarul i-a provocat o accidentare lui Coroian, care a fost nevoit să stea aproape şase luni în afara gazonului.

Universitatea Craiova - Gloria Bistriţa, sâmbătă, ora 15.30, Telesport

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici