Sabău: Mulţi dinte jucătorii mei au evoluat pentru ei

Antrenorul formaţiei FCM Târgu Mureş, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, vineri, după înfrângerea cu Dinamo, scor 0-1, că mulţi dintre jucătorii pe care îi pregăteşte au evoluat pentru ei şi nu pentru echipă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6 afișări

"Puteam mai mult dacă am fi avut mai mult curaj. Însă mulţi dintre jucătorii mei au încercat să joace pentru ei. Şi ca impresie personală, nici ritmul nu a fost cel care ne-ar fi convenit", a spus Sabău.

El a fost nemulţumit de modul în care jucătorii săi au tratat fazele fixe ale meciului. "A fost un joc echilibrat cu multe momente de joc bun. Dinamo a avut posesie şi unele ocazii de gol, dar diferenţa a făcut-o modul de abordare a fazelor fixe. Noi nu am reuşit să executăm cum trebuie nicio lovitură din preajma careului advers. Am avut unele momente bune în prima repriză, când dacă reuşeam să marcăm altfel ar fi stat lucrurile", a mai spus tehnicianul.

Sabău a criticat organizarea meciului Dinamo - FCM Târgu Mureş, disputat la Ploieşti. "La noi se pare că organizatorii încă nu au venit din vacanţă pentru că organizarea la această partidă a lăsat foarte mult de dorit. Poate se vor lua măsuri abia după ce vor muri oameni pe stadion. Este inadmisibil să-ţi treacă două petarde prin faţa băncii la un meci organizat în Liga I. Probabil că responsabilii cu securitatea la această partidă şi-au spus «bine că n-a murit nimeni». Oricum, încă o dată subliniez, securitata la această partidă a lăsat mult de dorit", a adăugat el.

Formaţia Dinamo Bucureşti a debutat cu o victorie în sezonul 2011/2012 al Ligii I, după ce s-a impus, vineri, la Ploieşti, cu scorul de 1-0 (1-0), în faţa echipei FCM Târgu Mureş, unicul gol al meciului fiind marcat de Marius Niculae, în minutul 12,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici